Home Maitreya Instituut
 

Veiling- en koopjesdag in Loenen

zomerfair; velinge en koopjesdag

DE OPBRENGST GAAT NAAR DE BEHUIZING EN PLAATSING VAN HET MANIWIEL

Op zondag 3 juni van 10.00 – 16.00 uur organiseert het Maitreya Instituut in Loenen een gezellige dag om fondsen te werven voor het plaatsen van het gebedswiel onder een mooie overkapping in de tuin van het instituut in Loenen. Deze dag is een leuke gelegenheid om het centrum beter te leren kennen en te genieten van een gezellig dagje uit.

mani-wiel  
Maniwiel in Emst
 

Op deze dag gaan we een aantal bijzondere spullen in twee rondes veilen. Een aantal van de artikelen van de veling vind je op deze pagina van boeddhaboeken.nl.

Er is een kijkavond op woensdag 16 mei 19-21 uur.

Naast de veiling van spullen, zoals bijv. vazen, lampen en schilderijen, worden ook diensten geveild of ter plekke voor een donatie aangeboden, zoals stoelmassages of een reikibehandeling. Hiervoor zal een aparte ruimte beschikbaar zijn.

Naast de gratis koffie en thee worden ook heerlijke hapjes voor een kleine donatie aangeboden. Er zal ook een koopjeshoek zijn, waar spullen tegen een vrije donatie uitgezocht kunnen worden.

Voor alle spullen en diensten die aangeboden worden, wordt een minimumdonatie vastgesteld. Een aantal voorwerpen zullen in de aanloop naar deze dag binnen het instituut alvast tentoongesteld worden.

De Veiling en Koopjes Dag is toegankelijk voor iedereen, dus neem gerust vrienden en familie mee en zegt het voort!

Wij hopen dat het Maniwiel met een mooie behuizing ruim voor de jubileumviering van het Maitreya Instituut in 2019 geplaatst kan worden, op de plek die Kyabje Zopa Rinpoche hiervoor in 2015 heeft aangewezen!

 

 

           FPMT logo

  Home  |  Vorige pagina  |  ^Top van de pagina            

Studie en meditatie in het Tibetaans boeddhisme           

Laatste pagina update: 13-apr-18
© Maitreya Instituut 2000-2017