Home Maitreya Instituut
 

Yamantaka & andere tantra beoefening in Loenen

   vajra en bel
 

Yamantaka zelf-initiatie

Geregeld organiseert het Maitreya Instituut Loenen Yamantaka zelf-initiaties. Deze evenementen zijn uitsluitend toegankelijk voor diegenen die de Yamantaka initiatie hebben ontvangen en de bijbehorende toenaderingsretraite hebben voltooid en afgesloten met een vuurpoedja.
De Yamantaka zelf-initiatie wordt gedaan binnen het kader van het Maitreya Instituut als onderdeel van de FPMT, en volgens de instructies en overleveringslijn van Geshe Sonam Gyaltsen. Wanneer mogelijk, is Geshela zelf ook aanwezig. Het ritueel wordt uitgevoerd in het Nederlands en neemt gemiddeld rond 6 uur in beslag.
Deze dag vergt voorbereiding in de gompa, en ook na afloop is er hulp nodig bij het opruimen. Reken er dan ook op dat je de hele dag bezig zult zijn. Iedere deelnemer krijgt van te voren via e-mail een taak toegewezen.
Als je nog niet eerder hebt meegedaan en meent in aanmerking te komen om mee te doen, kun je voor nadere informatie contact opnemen met Maitreya Instituut Loenen.
Alle deelnemers dienen zich minstens één week van tevoren op te geven via het Maitreya Instituut of e-mail loenen@maitreya.nl, je ontvangt dan een e-mail met alle details van de dag.

Woensdag 31 oktober (Lhabab Duchen), zondag 2 december (Lama Tsong Khapa dag).
Deze beoefening is inclusief koffie, thee en maaltijd.
Kostendekkende donatie*: €20
,-
Opgeven graag door dit aanmeldingsformulier te downloaden en na invullen terug te sturen naar donaties@maitreya.nl.

*Kostendekkende donatie: aan het organiseren van activiteiten zijn uiteraard allerlei kosten verbonden. We geven met deze bedragen aan wat de directe kosten zijn om de activiteit mogelijk te kunnen maken, maar die staan los van de kosten om het instituut te laten voortbestaan. Kun je minder bijdragen, vraag dan s.v.p. om een bijdrage van het studiefonds. Kun je meer bijdragen: heel graag!


"Wanneer je geest continu bezet wordt door gelukzaligheid en leegte, is er minder kans dat er waanideeën en bijgelovige gedachten ontstaan. Op deze manier maak je gebruik van alles wat je ziet, hoort of denkt op het pad naar de verlichting. Je gebruikt deze ervaringen om de verlichting te bereiken voor voelende wezens. Je gebruikt deze ervaringen om de verlichting te bereiken voor voelende wezens."
Lama Zopa Rinpoche

 

 

           FPMT logo

  Home  |  Vorige pagina  |  ^Top van de pagina            

Studie en meditatie in het Tibetaans boeddhisme           

Laatste pagina update: 24-sep-18
© Maitreya Instituut 2000-2018