Home Maitreya Instituut
 

Bosoord.nlWorkshops in conferentiecentrum Bosoord
door derden (by others)

Iedereen is welkom om mee te doen met de volgende workshops die binnenkort in Conferentiecentrum Bosoord in Loenen plaatsvinden.
Deze activiteiten worden niet door het Maitreya Instituut georganiseerd, en je kunt alleen direct bij de organisatoren van de activiteiten meer informatie inwinnen of je opgeven.

Everyone is welcome to join the following workshops that will take place in conference-center Bosoord.
These activities are not organised by the Maitreya Instituut, and you can register and receive more information only directly with the organisers of the activity.

 

Dinsdagavonden: Body Control Pilates

Trainer: Wilma van Kempen

Heb je zin om je goed te voelen, lekker in je vel te zitten, sterker en soepeler te worden van lijf en leden? Kom dan eens kennismaken met Pilates!
Zin om te ontspannen na een drukke dag op je werk? Last van een stijve rug na een lange dag? Ongemak van stijve spieren en stramme ledematen? Kortom, het is tijd om je lijf in vorm en beweging te brengen!!
Body Control Pilates geeft je vitaliteit en veerkracht! Je wordt energieker, je krijgt een betere lichaamshouding en je gaat makkelijker door het leven.

Wat is Body Control Pilates?
Een prettige bewegingsvorm welke je spieren door oefeningen krachtiger en soepeler maakt. Dit zorgt voor een betere lichaamshouding waardoor je energie beter door je lijf stroomt. De oefeningen tijdens Pilates zijn beheerst, gecontroleerd en met aandacht. Afgestemd op wat jij nodig hebt om vitaler te leven.

Waarom Body Control Pilates?
Het is fijn om met je lijf bezig te zijn en jezelf aandacht te geven. Je hoeft er geen conditie voor te hebben of op te bouwen. Je kan direct beginnen!

Voor wie is Body Control Pilates?
Heb je zin om je leniger, krachtiger en vitaler te voelen?
Wil je ontspannen en met plezier werk maken van een gezonder, strakker lichaam, een betere houding en een soepeler gevoel? Wil je dit stapsgewijs opbouwen en de mogelijkheden van je eigen lijf erkennen/verruimen? Dan ben je bij mij van harte welkom!

Zin? Geef je op voor een gratis proefles.
Stuur een email naar bodycontrolpilates@live.nl voor meer info of bel/sms 06-33045480

Wilma van Kempen  

Wanneer?
Iedere dinsdag van 19.30 tot 20.30

Ik zie je graag, Wilma van Kempen.

Wilma van Kempen is gediplomeerd BCP trainer
Lid van de BCPA Londen

 

 

           FPMT logo

  Home  |  Vorige pagina  |  ^Top van de pagina            

Studie en meditatie in het Tibetaans boeddhisme           

Laatste pagina update: 25-feb-19
© Maitreya Instituut 2000-2019