Het Maitreya Instituut Loenen zoekt  per direct een medewerk(st)er financiële en cursusadministratie voor 24 uur per week: klik hier

 

icon-dag-168MG icon-dag-7BP icon-dag-1 icon-dag-8GP icon-dag-9MP icon-dag-3 icon-dag-6OhB icon-dag-2 icon-dag-12T10 icon-dag-13T15 icon-dag-14T25 icon-dag-15T30 icon-dag-11T8 icon-dag-10TP icon-dag-4 icon-dag-5

Cursussen over boeddhisme

In de centra in Amsterdam en Loenen wordt een breed scala aan cursussen gegeven over de theorie en praktijk van het boeddhisme.

De kern van het cursusprogramma wordt gevormd door de verschillende studieprogramma's. Van relatief kort en eenvoudig tot langdurig en meer geavanceerd (zie voor meer info Studieprogramma's):

Daarnaast zijn er diverse cursussen en workshops over specifieke onderwerpen, zoals meditatie of de boeddhistische dagelijkse praktijk en filosofie. Bij alle cursussen is er uiteraard ruim gelegenheid tot vragen stellen, en bij de meeste cursussen is meditatie ook een onderdeel van het programma.

Omdat er in Loenen overnachtingen mogelijk zijn worden hier regelmatig langere cursussen gegeven, van een weekend tot enkele weken. 

Calendar events: Course