icon-dag-168MGicon-dag-7BPicon-dag-1icon-dag-8GP icon-dag-9MPicon-dag-3icon-dag-6OhBicon-dag-2icon-dag-12T10icon-dag-13T15icon-dag-14T25icon-dag-15T30icon-dag-11T8icon-dag-10TPicon-dag-4 icon-dag-5

Ledenpagina

Zorg voor elkaar

Maitreya Instituut is veel meer dan alleen een plek waar boeddhistische lessen gegeven worden. Jij bent het Maitreya Instituut. We doen het samen en zijn daardoor 'Dharma-familie'. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in het Instituut, en dat het een plek is waar je jezelf kan zijn. We hechten er veel waarde aan iedereen gelijk te behandelen, ongeacht afkomst, geslacht, geaardheid of leeftijd. Onze motivatie komt immers tot uiting in de manier waarop we aandacht en zorg hebben voor elkaar. 

Het kan dus zijn dat je ons er op attent wil maken dat er iemand in onze gelederen extra aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld bij ziekte, omgaan met verlies en (financiele) problemen. Of als je nieuw bent, en wel een buddy zou kunnen gebruiken om je wegwijs te maken, of wanneer je plotseling opmerkt dat iemand die je altijd in het centrum tegen kwam, al een tijdje niet is gezien...

Bij alles wat gaat over zorg en aandacht voor elkaar, neem dan contact op met Ingrid van der Putten. Ingrid is tevens te bereiken via 0619973826.

Overige informatie voor leden

Voor het laatste nieuws en archief van de verstuurde nieuwsbrieven, berichten en programmanieuws zie onze nieuws-pagina.

Wil je lid worden van het Maitreya Instituut?
Zie de lidmaatschapspagina voor meer informatie.

Zie studenten support voor downloads en aanvullende middelen horende bij de studieprogramma's.

Lees hier alles over onze ethische gedragscode