icon-dag-168MG icon-dag-7BP icon-dag-1 icon-dag-8GP icon-dag-9MP icon-dag-3 icon-dag-6OhB icon-dag-2 icon-dag-12T10 icon-dag-13T15 icon-dag-14T25 icon-dag-15T30 icon-dag-11T8 icon-dag-10TP icon-dag-4 icon-dag-5

Update van het bestuur omtrent de corona crisis

Lieve studenten/leden/dharma vrienden.

Wat zijn we in een heftige situatie beland, en helaas kunnen we daar maar weinig invloed op uitoefenen. Gelukkig zijn er ook dingen die we wel kunnen doen: we kunnen zieke mensen en overledenen mee nemen in onze gebeden, we kunnen praktische hulp, een luisterend oor en troostende woorden bieden omdat een arm om iemand heen slaan nu kan even niet kan.

In onze meest recente nieuwsbrief vindt je dan ook adviezen van Lama Zopa Rinpoche, Ling Rinpoche en Geshe Sonam Gyaltsen waarmee we met z’n allen goede energie de wereld in kunnen sturen.

De aanscherping van de richtlijnen betekent dat wij nog maar een beperkt aantal studenten in onze centra kunnen ontvangen. Om toch zoveel mogelijk studenten de lessen te kunnen laten volgen zullen alle lessen, begeleide meditaties en pudja's ook via ZOOM te volgen zijn. Via de website, nieuwsbrieven en Facebook zullen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Alles is onzeker, niets is meer zoals het was. Wij hopen dat je steun haalt uit alle mooie lessen die er zijn geweest en die nog gaan komen. Ondanks dat je misschien niet in het persoonlijke bijzijn van de leraren kan zijn, zullen hun lessen ons wederom steun en houvast geven.

“The minute you cherish others, you have happiness and peace in your life.” Lama Zopa Rinpoche

Wij hopen dat een ieder van jullie gespaard blijft voor het virus en wensen je veel sterkte en kracht.

Bestuur Maitreya Instituut
 

Go back