icon-dag-168MG icon-dag-7BP icon-dag-1 icon-dag-8GP icon-dag-9MP icon-dag-3 icon-dag-6OhB icon-dag-2 icon-dag-12T10 icon-dag-13T15 icon-dag-14T25 icon-dag-15T30 icon-dag-11T8 icon-dag-10TP icon-dag-4 icon-dag-5

Update van het bestuur omtrent de corona crisis

Lieve studenten/leden/dharma vrienden.

Helaas is het virus nog niet onder controle en daarom blijven wij de richtlijnen van de overheid volgen. Op dit moment zijn in Loenen de volgende maatregelen van kracht:
- scannen van de QR-vaccinatie code
- heb je die niet, naam dan een zelftest mee om deze ter plaatse uit te voeren
- handen ontsmetten

Als Maitreya Instituut willen we er evenzeer niet alleen voor zorgen dat onze leraren gezond de gemeenschap kunnen blijven dienen, maar ook willen we een veilige omgeving blijven bieden aan hen die door ziekte, leeftijd of andere omstandigheden een kwetsbare gezondheid hebben. Daarom verzoeken we ieder van jullie vriendelijk door vaccinatie, jezelf te (laten) testen of het programma thuis te volgen, een bijdrage te leveren aan het welzijn van elkaar. Mocht je reeds corona hebben gehad, kun je je vanzelfsprekend als gevaccineerd beschouwen. 

Kun je je niet vinden in bovenstaande dan kun je er voor kiezen om de lessen, begeleide meditaties en poedja's via ZOOM te volgen. Via de website, nieuwsbrieven en Facebook zullen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Alles is nog steeds onzeker, niets is meer zoals het was. Wij hopen dat je steun haalt uit alle mooie lessen die er zijn geweest en die nog gaan komen. Ondanks dat je misschien niet in het persoonlijke bijzijn van de leraren kan zijn, zullen hun lessen ons wederom steun en houvast geven.

“The minute you cherish others, you have happiness and peace in your life.” Lama Zopa Rinpoche

Wij hopen dat een ieder van jullie gespaard blijft voor het virus en wensen je veel sterkte en kracht.

Bestuur Maitreya Instituut

 

 

Go back